Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Wat brengt de toekomst in De Wolden

Welke kant moet het op met gemeente De Wolden? De gemeente wil dat samen met alle belanghebbenden ontdekken. Samen antwoorden vinden op vragen zoals: wat maakt De Wolden mooi en wat willen we daarom behouden? Maar ook: wat is er nodig om toekomstbestendig te zijn? Alle gebieden komen aan bod: ruimte, economie, sociaal en veilig. Belangrijke thema’s zijn bijvoorbeeld: wonen, energievoorziening, economische ontwikkeling en de leefbaarheid in uw dorp of wijk.

Iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken

We starten eind september de gesprekken met Dorpsbelangen, organisaties en instellingen. In januari en februari 2021 vragen we uw mening en komen we langs in uw dorp. U kunt ook online meedoen. Eind dit jaar volgt hier meer over.

Vragen?

Neem dan contact op met de projectleider Toekomstvisie Gea Lunsing via telefoonnummer 06-52580760 of mail haar op: g.lunsing@dewoldenhoogeveen.nl.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl