Nieuwsoverzicht

09 oktober 2019 |

Jaarlijks produceren we wereldwijd zo’n 45 miljard kilo elektronisch afval. Dit komt omdat we steeds sneller afstand doen van onze elektronische apparaten. Elektronisch afval is daarom één van de snelt groeiende afvalstromen ter wereld. Van 14 tot 21 oktober is de Nationale Recycleweek. Tijdens deze week kunt u niet alleen op de…

Lees verder
08 oktober 2019 |

De provincies Groningen en Drenthe willen het vervoer groener en slimmer maken. Elektrische auto's dragen daaraan bij. Voldoende openbare laadpalen stimuleren elektrisch rijden. Door het plaatsen van 1000 openbare laadpalen in Groningen en Drenthe met 100% Nederlandse, groene stroom dragen we bij aan een snelle omslag naar…

Lees verder
03 oktober 2019 |

Bewegen is belangrijk voor iedereen! Naar mate men ouder wordt is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Daarom krijgt iedere 70+er uit Ruinen en omgeving in week 41 een uitnodiging voor een Fitheidstest op maandag 4 november in dorpshuis ’t Neie Punt in Ruinen.

Lees verder
01 oktober 2019 |

Gemeente De Wolden is vorig jaar begonnen met een inventarisatie van de woonboerderijen in de verschillende dorpen binnen gemeente De Wolden.

Lees verder
30 september 2019 |

Met unanieme stemmen en applaus heeft de gemeenteraad van De Wolden Hilda Mulder donderdagavond 26 september benoemd tot wethouder. Ten overstaan van burgemeester Roger de Groot en de rest van het college, gemeenteraad en een groot aantal familieleden, vrienden en oud-collega's legde Mulder de belofte af.

Lees verder
24 september 2019 |

Op zaterdag 2 november zetten veel bedrijven in Nederland hun deuren open voor een kijkje achter de schermen.

Lees verder
24 september 2019 |

Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen is gereed: ‘Samen werken aan een duurzame samenleving’

Lees verder
23 september 2019 |

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna: SWO), is namens…

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl