Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen

De ambtelijke organisaties van gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen vormen 1 organisatie: Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen. We adviseren en ondersteunen de 2 gemeentebesturen op professionele wijze bij de uitoefening van alle gemeentelijke taken. Ook verlenen we diensten aan ongeveer 80.000 inwoners van de 2 gemeenten. De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen heeft bijna 700 medewerkers in dienst.

Dienstverlening verbeteren

Door de ambtelijke samenvoeging van de gemeenten kunnen we de kwaliteit van de dienstverlening blijven verbeteren. Als één organisatie kunnen we taken efficiënter uitvoeren en daarmee kosten besparen. Inwoners en ondernemers kunnen blijven rekenen op goede dienstverlening vanuit de bestaande gemeentehuizen. Meer weten over de samenwerkingsorganisatie? Kijk op www.dewoldenhoogeveen.nl

Contact De Wolden

  • E-mail: gemeente@dewolden.nl
  • Telefoon: 14 0528. U wordt gevraagd om de gemeente te noemen waarvan u een medewerker wilt spreken. Voor gemeente De Wolden spreekt u 'De Wolden' in.
  • Per post: Gemeente De Wolden, Postbus 20, 7920 AA, Zuidwolde.

Contact Hoogeveen

  • E-mail: info@hoogeveen.nl
  • Telefoon: 14 0528. U wordt gevraagd om de gemeente te noemen waarvan u een medewerker wilt spreken. Voor gemeente Hoogeveen spreekt u 'Hoogeveen' in.
  • Per post: Gemeente Hoogeveen, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen.

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Postadres