Dialoogavond: hoe kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wonen? (15-03-2019)

Home > Raad en College > Gemeenteraadsnieuws > Dialoogavond: hoe kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wonen?

Dialoogavond: hoe kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wonen? (15-03-2019)

Wat hebt u nodig om zolang mogelijk in uw eigen leefomgeving te kunnen blijven? De gemeenteraad van gemeente De Wolden gaat graag met u in gesprek over dit actuele thema. Zorgen uw kinderen straks voor u? Zorgt u straks voor uw ouders? Of hebben we allemaal een zorgrobot nodig?

Wat kunnen de gemeente en zorgorganisaties in De Wolden voor u betekenen? U wilt natuurlijk zolang mogelijk in uw eigen leefomgeving en netwerk blijven. Dicht bij uw familie, vrienden en kennissen. Maar ook bij uw vertrouwde winkels en bijvoorbeeld uw eigen huisarts. Wat hebt u daarvoor nodig, hoe kunnen we dat regelen en wat kunnen we verbeteren? Dat hoort de gemeenteraad van De Wolden graag van u. Praat daarom mee tijdens deze dialoogavond. Aan de orde komen thema's zoals activiteiten en dagbesteding, infrastructuur en (ouderen)vervoer, zorg, thuiszorg, mantelzorg, (aangepaste) woonruimte, e-health, eenzaamheid en vraagverlegenheid.

Deze dialoogavond wordt gehouden op donderdag 11 april 2019 om 19.30 uur in Dorpshuis Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold. Kom ook en praat mee!

Koffie/thee staat vanaf 19.15 uur voor u klaar. U kunt zich aanmelden via e-mail: Griffier@Dewolden.nl of T:140528

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie