Gast aan Tafel van de Raad (11-03-2019)

Home > Raad en College > Gemeenteraadsnieuws > Gast aan Tafel van de Raad

Gast aan Tafel van de Raad (11-03-2019)

Aanmelding gesloten. De gemeenteraad van De Wolden organiseert ‘Gast aan tafel van de raad’ bij de raadsvergadering op donderdag 28 maart 2019. U zult er gastvrij worden ontvangen en rondgeleid door de raadsleden Petra Haanstra, Albert Haar en Gea Leffers alsook raadsgriffier Josee Gehrke. Om te beginnen geven zij u een rondleiding door de bestuursvleugel en een toelichting op de architectuur van het gemeentehuis.

Bent u benieuwd wat er achter de schermen in het gemeentehuis gebeurt en wilt u in gesprek gaan met de burgemeester en de raadsleden? Wilt u graag een keer een raadsvergadering van dichtbij meemaken? Wij ontvangen u graag als ‘Gast aan tafel van de raad,’ een initiatief om de politiek toegankelijker en daardoor de besluitvorming transparanter te maken voor onze inwoners.

In de pauze van de raadsvergadering kunt u kennismaking met burgemeester Roger de Groot. Ook is het een goed gebruik om na afloop van de raadsvergadering in informele setting af te sluiten met een drankje waarbij u de overige raadsleden kunt ontmoeten.

Meer informatie via griffier@dewolden.nl