Kom ook en praat mee over afvalinzameling! (14-12-2018)

Home > Raad en College > Gemeenteraadsnieuws > Kom ook en praat mee over afvalinzameling!

Kom ook en praat mee over afvalinzameling! (14-12-2018)

Weet u in welke container deze koffiebonenverpakking hoort?

Kom ook op 14 februari naar onze milieustraat en praat mee over afval!

De gemeenteraad van De Wolden organiseert een openbare dialoogavond, om met inwoners in gesprek te gaan over afvalinzameling.

Wat vindt u van de huidige afvalinzameling in De Wolden? Welke knelpunten of problemen ervaart u? Wat kan de gemeente doen om afvalscheiding voor u in de toekomst gemakkelijker te maken? Is het eerlijk dat iedere inwoner in De Wolden evenveel betaalt voor afvalinzameling?

Kom ook en praat mee over afvalinzameling tijdens deze interactieve avond! De gemeenteraad gaat graag met u in gesprek.

En vindt u het ook lastig wat nu wel of niet in de oranje PMD container mag? Weet u bijvoorbeeld in welke container de koffiebonenverpakking (zie foto) hoort? Op 14 februari krijgt u het juiste antwoord op deze vraag en er volgt een leerzaam inkijkje!

Wat kunnen we samen verbeteren aan de afvalinzameling in De Wolden? Paul de Bruin van IPR Normag vertelt deze avond ook over nieuwe mogelijkheden voor afvalscheiding. En natuurlijk krijgt u een kijkje achter de schermen van de nieuwe Milieustraat.

U bent van harte welkom op de dialoogavond op donderdag 14 februari 2019, Slagendijk 11 in Zuidwolde. De koffie staat om 19.15 uur klaar! 

In bijgevoegde flyer vindt u meer informatie. Graag aanmelden via: griffier@dewolden.nl