Op bezoek bij de raad:bewoners Thomashuis Ruinerwold (23-03-2017)

Home > Raad en College > Gemeenteraadsnieuws > Op bezoek bij de raad:bewoners Thomashuis Ruinerwold

Op bezoek bij de raad:bewoners Thomashuis Ruinerwold (23-03-2017)

Burgemeester Roger de Groot en raadsgriffier Josee Gehrke ontvingen vrijdagmiddag 24 maart tien bijzondere gasten. Nieuwe bewoners van het Thomashuis gingen graag in op de uitnodiging van de raad om een kijkje achter de schermen te krijgen. Zij namen een aantal huisgenoten en hun begeleiders mee.

Gast van de raad

Elk jaar krijgen nieuwe inwoners de gelegenheid om als bijzondere gasten aanwezig te zijn bij een raadsvergadering en een kijkje achter de schermen te krijgen. Op 16 februari was de eerste ontvangst en op 30 maart komt de volgende groep. Voor de nieuwe bewoners van het Thomashuis is vrijdagmiddag een speciaal programma opgesteld. Zij krijgen in de raadszaal uitleg over hoe de gemeenteraad werkt en ontmoeten de burgemeester.

Thomashuis

In het Thomashuis  Ruinerwold wonen kwetsbare mensen. Zorgondernemers Sander en Danielle Hut zetten zich samen met begeleiders en vrijwilligers in voor deze bewoners. “Samen willen wij met onze huisgenoten als gezin samen leven in een huiselijke omgeving waar het welzijn van al onze huisgenoten centraal staat”, aldus Sander en Danielle Hut.

Bezoek Thomashuis