Word ook ‘Gast aan Tafel van de Raad’ (11-03-2019)

Home > Raad en College > Gemeenteraadsnieuws > Word ook ‘Gast aan Tafel van de Raad’

Word ook ‘Gast aan Tafel van de Raad’ (11-03-2019)

De gemeenteraad van De Wolden nodigt u van harte uit om als bijzondere gast aanwezig te zijn als ‘Gast aan tafel van de raad’ bij de raadsvergadering op donderdag 28 maart 2019. U zult er gastvrij worden ontvangen en rondgeleid door raadsleden Petra Haanstra, Albert Haar en Gea Leffers. Om te beginnen geven zij u een rondleiding door de bestuursvleugel en een toelichting op de architectuur van het gemeentehuis.

Bent u benieuwd wat er achter de schermen in het gemeentehuis gebeurt en wilt u in gesprek gaan met de burgemeester en de raadsleden? Wilt u graag een keer een raadsvergadering van dichtbij meemaken? Wij ontvangen u graag als ‘Gast aan tafel van de raad,’ een initiatief om de politiek toegankelijker en daardoor de besluitvorming transparanter te maken voor onze inwoners.

In de pauze van de raadsvergadering kunt u kennismaking met burgemeester Roger de Groot. Ook is het een goed gebruik om na afloop van de raadsvergadering in informele setting af te sluiten met een drankje waarbij u de overige raadsleden kunt ontmoeten.

Aanmelden?

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet! U mag ook iemand meenemen. U kunt zich, met vermelding van het aantal personen, opgeven via griffier@dewolden.nl Meer informatie? Mail de griffier, bel 14 0528 of kijk op dewolden.nl/gemeenteraad. Ook is de raad te volgen via Twitter @Raad_DeWolden.

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie