Beweegaanbod jongeren

Home > Sport > Sportbrochures > Beweegaanbod jongeren

Beweegaanbod jongeren

Voor jongeren is het belangrijk om te blijven bewegen. Ze bevinden zich in een levensfase waarin ze veel ontdekken en druk zijn met school en vrienden of vriendinnen. Omdat jongeren op ontdekkingstocht zijn in een veranderende maatschappij waarin telefoon en computer niet meer zijn weg te denken, zijn er enkele leuke apps en interactieve websites op een rij gezet die de gezondheid en het beweeggedrag van uw kind stimuleren. Meer informatie hierover vindt u in de beweegwijzer.

Op www.actiefnaschooltijd.nl vindt u alle naschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren in De Wolden. De activiteiten zijn verdeeld over de categorieën sportief, lifestyle, ontspanning en creatief, met daarbij een beschrijving en aanmeldinformatie.

Ideeën voor een activiteit aandragen

Heeft uw kind een leuk idee voor één of meerdere (terugkomende) activiteiten? Dan kan er contact worden opgenomen met Stichting Welzijn De Wolden via T. 0528 378 686. Zij kunnen helpen met het opzetten en faciliteren van de activiteit, mits het als goed initiatief wordt bevonden. Een voorbeeld is het spek en bonen toernooi dat is opgezet door enkele jongeren in Ruinen.

Te downloaden: