Beweegaanbod kinderen

Home > Sport > Sportbrochures > Beweegaanbod kinderen

Beweegaanbod kinderen

Kinderen zijn van zichzelf veelal vrolijk, actief en beweeglijk. Vooral in de fase waarin ze ouder worden, namelijk de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Daarom is het belangrijk om uw kind te ondersteunen in de motorische ontwikkeling, het ervaren van plezier tijdens sport- en beweegactiviteiten en het opdoen van sociale contacten. Dit helpt bij een optimale ontwikkeling van het zelfvertrouwen van een kind.

De Wolden biedt een optimale omgeving om uw kind sportief uit te dagen. Stimuleer uw kind om veel verschillende beweegervaringen op te doen, zodat uw kind zelf ontdekt waar zijn of haar talenten en interesses liggen.

In de beweegwijzer vindt u informatie over het sportaanbod in verenigingsverband, het aanbod van sportfunctionarissen en leuke buitenspeelactiviteiten. Ga ook eens lekker samen met uw kind naar buiten. Een kind vindt niets leuker dan samen met papa of mama buiten te spelen.

Op www.actiefnaschooltijd.nl vindt u alle naschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren in De Wolden. De activiteiten zijn verdeeld over de categorie├źn sportief, lifestyle, ontspanning en creatief, met daarbij een beschrijving en aanmeldinformatie.

Te downloaden: