Carin Wiering

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Als jullie dit lezen, zijn jullie ongetwijfeld bezig met de voorbereidingen op deze bijzondere dag. Een belangrijk onderdeel van de trouwdag is de ceremonie: hét moment waarop je elkaar het ja-woord geeft. Natuurlijk willen jullie hierbij een toespraak waar je later met een glimlach aan terug denkt. Ik voel me vereerd dat ik bij jullie huwelijksdag betrokken mag zijn als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand.

Mijn naam is Carin Wiering. In 2015 ben ik zelf getrouwd. Met mijn man Erik woon ik sinds 2010 in Veeningen. In het dagelijks leven werk ik in de gezondheidszorg. Daarnaast heb ik als trouwambtenaar de meest mooie (bij)baan die ik me kan wensen.

Het mooie aan het huwelijk vind ik de verbondenheid: hoewel er aan het dagelijks leven eigenlijk niet zo veel verandert nadat je getrouwd bent, heeft het grote betekenis en waarde.

Als trouwambtenaar ben ik betrokken bij het bruidspaar en hun verhaal. Ik maak graag een afspraak met jullie om te praten over jullie leven en jullie aanstaande huwelijk. Daar een toespraak over schrijven die jullie op het lijf geschreven is: dáár doe ik het voor!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht