Ina Bulthuis-Leinenga

Een klassiek huwelijk met rozen en een bruid in een droomjurk? Of een vrolijke ceremonie onder de kastanjeboom? Straks wordt jullie ontmoeting een huwelijk. Vol vertrouwen in de toekomst en in elkaar.

Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Dat vind ik leuk! In ons trouwgesprek verzamelen we alle puzzelstukjes om van jullie ontmoeting een onvergetelijke voltrekking te maken. Op jullie maat, naar jullie wens. Met mijn trouwmand, gevuld met iets wat vertelt over jullie: van zelfgebakken tulband tot een Drents hunebed!

Vieren kinderen jullie trouwfeest mee? Heerlijk! Natuurlijk krijgen zij hun eigen plekje in de voltrekking. Als ringenhulpjes, met een eigen kinderakte of veilig bij opa en oma op schoot. Ook voor jullie grote gasten is er een warm welkom! Voor hen zijn er, als jullie dat willen, speciale woorden, ook in het Engels, Duits of Frans. Jullie huwelijksvoltrekking is als jullie: mooi, warm en integer. Met humor, blijdschap en met liefdevolle aandacht voor wat gevoelig ligt.

Ik ben getrouwd en trotse moeder van vier grote zonen. Thuis in De Wolden, thuis in mijn eigen taaladviesbureau en vanaf 2006 vrolijk en meegenietend trouwambtenaar. Wat een heerlijk en hartverwarmend vak! Ik ontmoet jullie graag!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht