Nicolette Louw

Wat leuk! Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap aan!

Ik zal als jullie trouwambtenaar graag helpen om er een onvergetelijke dag van te maken.

Ieder mens is uniek en ieder bruidspaar natuurlijk ook. De huwelijksvoltrekking zal dan ook voor elk paar weer een unieke beleving zijn als het aan mij ligt. Voorafgaand aan de trouwdatum ontmoet ik jullie graag om kennis te maken en samen te bespreken wat jullie wensen zijn. Wat willen jullie terug horen in de toespraak? Wisselen jullie ringen? Welke muziek willen jullie horen? Samen met jullie ga ik op zoek naar wat jullie raakt, wat jullie in elkaar aantrekt en wat jullie met elkaar verbindt. Ik vind het belangrijk dat jullie als bruidspaar met een fijn gevoel terugkijken op de ceremonie.

Ik ben Nicolette Louw, en woon sinds 1993 in Ruinen. Ik ben bijna 30 jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs en ben nu werkzaam bij een gemeentelijke organisatie. Ik heb een fijne partner en mijn twee volwassen kinderen hebben inmiddels het ouderlijke nest verlaten. Dat betekent meer tijd voor mijn hobby’s. Ik speel saxofoon in twee orkesten, sport graag en ik vind het heerlijk om in mijn tuin bezig te zijn. Daarnaast ben ik een creatieveling op vele fronten.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en met jullie in gesprek te gaan. Het is voor mij een grote eer om een bijdrage te mogen leveren aan de bezegeling van jullie liefde!

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht