eHerkenning

Home > Wonen en Leven > eHerkenning

eHerkenning

Wilt u als bedrijf digitaal uw zaken met De Wolden of een ander overheidsorgaan regelen? Dan kan het zijn dat u of uw medewerker zich online moet identificeren met eHerkenning. Dit gebeurt bijvoorbeeld als u een vergunning wilt aanvragen bij uw gemeente, een subsidie bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of een verklaring omtrent het gedrag bij het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Steeds meer overheidsorganisaties maken hun diensten via eHerkenning toegankelijk, ook gemeente De Wolden. eHerkenning zorgt ervoor dat overheidsorganisaties weten met welk bedrijf ze te maken hebben, en ook of medewerkers gemachtigd zijn om namens het bedrijf te handelen. Een eHerkenningsmiddel is bijvoorbeeld een gebruikersnaam/wachtwoord, sms of token.

eHerkenning voor bedrijven

Wilt u weten wat eHerkenning inhoudt, hoe het werkt en hoe u het aan kunt schaffen? Op www.eherkenning.nl vindt u meer informatie. 

logo eHerkenning

Op dit moment worden een aantal formulieren opnieuw beoordeeld. Het is mogelijk dat u een keuzemenu krijgt om te kiezen voor het inloggen namelijk of met DigiD of met eHerkenning. Ga naar de digitale formulieren voor bedrijven of verenigingen:

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie