Scholing werknemers

Home > Wonen en Leven > Scholing werknemers

Scholing werknemers

Scholing van uw medewerkers is voor u en hen belangrijk. De kennis, die zij opgedaan hebben op school is eigenlijk alleen maar een basis. Deze kan verder uitgebouwd worden door specifieke cursussen en werkervaring. In uw medewerkers investeren is investeren in uw bedrijf. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

De kennis, vaardigheden en diploma’s van werknemers worden steeds belangrijker. Daarom moeten werknemers zich blijven ontwikkelen om van waarde te zijn voor uw bedrijf. Veel opleidingen laten zich prima combineren met werk. De praktijkervaring die mensen hebben opgedaan, kan de opleidingsduur vaak verkorten. Hiervoor kunnen zij een zogeheten Ervaringscertificaat aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.lerenenwerken.nl/ervaringscertificaat

Argumenten voor scholing van uw werknemers:

  • Uw bedrijf functioneert door scholing op een hoger niveau en levert daardoor betere producten af;
  • Het levert tijdwinst op;
  • Minder schade door fouten en dus meer rendement;
  • U en uw medewerkers volgen door scholing de ontwikkelingen in de maatschappij. Denkt u maar eens aan alle technische ontwikkelingen van de laatste jaren.

Subsidie scholing

Geschoolde werknemers blijven ook langer deelnemen aan het arbeidsproces. Daarom heeft de overheid ook voordeel van scholing en biedt zij de helpende hand met belasting, maatregelen en subsidies. Enkele belangrijke instanties hiervoor zijn:

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie