Subsidiemogelijkheden

Home > Wonen en Leven > Subsidiemogelijkheden

Subsidiemogelijkheden

Waar kunt u terecht voor informatie en advies over subsidiemogelijkheden en financiële ondersteuning?

123subsidie

Bent u geïnteresseerd in de subsidiemogelijkheden voor uw onderneming in (Noord-)Nederland? Op de website 123subsidie kunt u met een eenvoudige selectie direct zien voor welke subsidieregelingen u in aanmerking komt. U kunt informatie downloaden, contact opnemen met de desbetreffende uitvoerende organisatie of -in sommige gevallen- de subsidie direct aanvragen.
www.123subsidie.nl

SNN

123subsidie is een initiatief van SNN. In het Samenwerkingsverband Noord-Nederland  (SNN)  werken Drenthe, Fryslân en Groningen samen. Doel is het versterken van de noordelijke economie. Dit doet zij met name door het verstrekken van subsidies.
www.snn.nl

Ondernemersplein

Ondernemersplein (voorheen Antwoord voor bedrijven) maakt u als ondernemer wegwijs door de grote hoeveelheid informatie van de overheid. U ziet met welke wetten, regels, vergunningen en belastingen u te maken krijgt. Bent u benieuwd wat er verandert? Ondernemersplein geeft u een overzicht van wetswijzigingen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Het subsidieoverzicht helpt u op weg.
www.ondernemersplein.nl

Qredits

Voor (kleine) ondernemers met aantoonbare ondernemerskwaliteiten en een haalbaar ondernemersplan is het mogelijk ondersteuning krijgen in kredietverlening- en coachingsfaciliteiten bij qredits
www.qredits.nl

NOM

NOM is een NV, waarvan de aandelen berusten bij het ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Zij ondersteunt starters en ondernemers bij de groei van hun bedrijf. Zij hebben parate kennis van financieringsmogelijkheden en subsidies.
www.nom.nl

Flinc

Bent u die innovatieve ondernemer in Noord-Nederland met groei ambitie? Bent u student, starter of wilt u vanuit een bestaand bedrijf (samen) een nieuw product of dienst in de markt introduceren? Dan kunt u terecht bij Flinc voor informatie over startkapitaal.
www.flinc.nl

Credion

Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. Credion is daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.
www.credion.nl

RVO

Open subsidies en financieringsregelingen van de rijksoverheid vindt u op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.
www.rvo.nl

Provincie Drenthe

Wilt u informatie over de subsidies die vanuit de provincie Drenthe beschikbaar zijn dan kunt informatie vinden in het subsidieloket.
www.provincie.drenthe.nl

Contact

E-mail: gemeente@dewolden.nl

Bel ons op:

14 0528
(zonder kengetal)

Postadres

Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2
7921 GD Zuidwolde

Openingstijden

Contactinformatie