Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Collectieve zorgverzekering

Hebt u een laag inkomen maar wilt u toch goed verzekerd zijn? Als u een verzekering hebt bij Zilveren Kruis, dan kunt u de collectieve zorgverzekering aanvragen. U krijgt van de gemeente korting op de premie. 

Online aanvragen

Op de website van Gezond Verzekerd kunt u uw eigen zorgverzekering samenstellen. U kunt de vergoedingen kiezen die u nodig hebt en meteen uw maandpremie bekijken.

Meer informatie

De gemeente biedt de collectieve zorgverzekering aan samen met Zilveren Kruis. Hebt u vragen over de verzekering? Bel dan naar het Zilveren Kruis op het gratis telefoonnummer: 071 - 751 00 33.

Persoonlijk aanvragen

U kunt de collectieve zorgverzekering ook bij de gemeente aanvragen. Vul het aanvraagformulier collectieve zorgverzekering (pdf - 86,1 KB) in.

U kunt het formulier langs brengen of mailen naar gemeente@dewolden.nl. Het formulier kunt u ook opsturen naar: Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling Inkomensvoorzieningen op werkdagen van 09.00 tot 13.00: 14 0528

Voorwaarden

  • U woont in gemeente De Wolden
  • U bent verzekerd bij Zilveren Kruis
  • De grens van het inkomen is 120% van de voor u geldende bijstandsnorm

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl