Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

01 december 2020 |

Vreugdevuren en vuurtonnen in de publieke ruimte zijn dit jaar niet toegestaan. Dat heeft alles te maken met corona.

Lees verder
30 november 2020 |

Het Poasbargbosje ligt op de hoek Meppelerweg-Neuzendijk in Ruinen. Door uitdunning van het bosje wordt de veiligheid verbeterd en de biodiversiteit gestimuleerd.

Lees verder
26 november 2020 |

Een duurzaam leven ziet er voor iedereen anders uit. De een doet het voor de (klein)kinderen, de ander voor de portemonnee. Maar hoe begin je? Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Lees verder
26 november 2020 |

In opdracht van het college van B&W worden in de week van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december bomen gesnoeid langs de Mr. Harm Smeengestraat in Ruinen.

Lees verder
26 november 2020 |

Komende oudejaarsdag mag geknald worden met carbid, maar er gelden strenge regels. Dat hebben de Drentse burgemeesters besloten in overleg met Veiligheidsregio Drenthe (VRD).

Lees verder
26 november 2020 |

Vanaf januari 2021 gaat de afvalstoffenheffing die u betaalt aan de gemeente er anders uitzien. De gemeente gaat over op een diftar-systeem. Diftar staat voor gedifferentieerde (verschillende) tarieven. Dit betekent dat de heffing bestaat uit een vast deel (vastrecht) dat een stuk lager is dan in 2020 en een variabel deel waarop…

Lees verder
26 november 2020 |

In opdracht van het college van B&W worden in de periode van donderdag 26 november t/m vrijdag 4 december de bermen verstevigd van het fietspad tussen de Hesselterdwarsweg en de Madedwarsweg in Oosteinde.

Lees verder
26 november 2020 |

Net als voorgaande twee jaren besteedt ook dit jaar de gemeente De Wolden aandacht aan de internationale campagne Orange the World, de 16-daagse periode waarin opgeroepen wordt geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen. Het thema dit jaar is: “Iedereen moet geweld kunnen melden”.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl