Nieuwsoverzicht

20 februari 2020 |

De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Zaltbommel in onze gemeente 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Lees verder
20 februari 2020 |

Gisteravond heeft een incident plaatsgevonden bij het gemeentehuis in Zuidwolde. De glazen deuren van de hoofdingang en de ramen daarnaast zijn kapot geslagen. Er is alleen glasschade aan het gebouw.

Lees verder
18 februari 2020 |

Op 14 februari jl. heeft de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna: SWO), mede namens gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen, een Europese aanbesteding gepubliceerd.

Lees verder
17 februari 2020 |

Zoals bekend is gemeente De Wolden is voornemens om een multifunctionele accommodatie (MFA) in Zuidwolde te gaan realiseren. Ter voorbereiding is de gemeente recentelijk gestart met een Europese aanbesteding ten behoeve van de architectonische, bouwkundige en constructieve ontwerp werkzaamheden. Dit betreft een niet-openbare…

Lees verder
14 februari 2020 |

Wethouder Jan van ‘t Zand heeft vandaag zijn handtekening gezet onder het landelijk actieprogramma Eén tegen eenzaamheid van het ministerie van VWS. Het tegengaan van eenzaamheid is een belangrijk thema binnen het sociaal domein in De Wolden. Dat bleek zowel op 11 april 2019 tijdens de openbare dialoogbijeenkomst Zorg,…

Lees verder
12 februari 2020 |

B&W hebben op 14 januari 2020 besloten de Beleidsregels Inkoop en aanbesteding te wijzigingen. Burgemeester en wethouders zijn hiertoe bevoegd op grond van artikel 160 Gemeentewet. De wijzigingen hebben betrekking op Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) en de drempelbedragen van Europese aanbestedingen.

Lees verder
12 februari 2020 |

Evenementenbeleid: balans tussen levendigheid en leefbaarheid. De gemeente actualiseert de regels voor evenementen om beter te kunnen sturen en handhaven bij evenementen. Evenementen zorgen voor levendigheid, ze maken een gemeente aantrekkelijk, maar veroorzaken soms ook overlast.

Lees verder
11 februari 2020 |

Graag nodigen wij u uit voor een inloopavond op maandag 9 maart 2020. Tussen 19.00 en 20.30 uur bent u van harte welkom in Ontmoetingscentrum de Havezate in de Wijk om het stedenbouwkundig voorstel te bekijken voor de nieuwbouw van de huisartsenpraktijk en de uitbreiding van Zorgcentrum Noorderboog.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl