Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

08 juli 2020 |

Sinds de aangekondigde versoepelingen van de corona-maatregelen door het kabinet, zijn er weer mogelijkheden voor evenementen in onze gemeente, mits deze corona-proof kunnen worden georganiseerd. Grote tentfeesten zijn vooralsnog niet toegestaan.

Lees verder
08 juli 2020 |

De alternatieve uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen ter gelegenheid van de Lintjesregen 2020 vond vrijdag 3 juli jl. plaats. De vier gedecoreerden uit gemeente De Wolden kregen alsnog hun onderscheiding overhandigd.

Lees verder
07 juli 2020 |

Op maandagmiddag 6 juli heeft wethouder Hilda Mulder samen met inwoners van Koekange het familiepad geopend.

Lees verder
02 juli 2020 |

Ruinen weer op de kaart met een bruisend en vitaal centrum! Met deze doelstelling is gemeente De Wolden, mede op verzoek van de inwoners van Ruinen, in 2010 met het project Centrumplan Ruinen gestart. Met het centrumplan is tegemoet gekomen aan de wensen en behoeftes van ondernemers, dorpsbewoners en bezoekers/toeristen.…

Lees verder
01 juli 2020 |

Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

Lees verder
30 juni 2020 |

De verkeersveilige fietsverbinding over de N48 tussen de Ommerweg en Linderweg is het laatste gedeelte van het project fietspad Zuidwolde – Linde – Dedemsvaart.

Lees verder
29 juni 2020 |

Erger jij je ook regelmatig aan rondslingerend afval in je omgeving? Adopteer dan nu een berm en draag bij aan een schonere omgeving.

Lees verder
29 juni 2020 |

De gemeente De Wolden wil graag aansluiten bij initiatieven uit de samenleving die inzetten op het gebruik van duurzame energiebronnen. Daar is groen gas er één van. Het gemeentebestuur stelt: “Wij willen dat alle woningen in De Wolden met duurzame energie verwarmd kunnen worden”, met behoud van de…

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl