Tijdens de lockdown blijft het gemeentehuis open. Bestaande afspraken gaan door. Tijdens uw afspraak is een mondkapje verplicht. U kunt alleen langskomen op afspraak

Nieuwsoverzicht

04 maart 2021 |

Stimuleringslening De Wolden aangepast: nu ook aanschaf van alleen zonnepanelen te financieren

Lees verder
04 maart 2021 |

Vanaf deze week ontvangt u, als inwoner van De Wolden, een brief over het proces rondom diftar. In deze brief vindt u o.a. informatie over de totstandkoming van diftar, andere inzameldienst, andere inzamelfrequentie, nieuwe tarieven en wijzigingen op de milieustraat. Best veel veranderingen in een korte tijd, waarbij wij ons kunnen voorstellen dat dit leidt…

Lees verder
03 maart 2021 |

Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

Lees verder
02 maart 2021 |

Dat kan als lid van de Cliƫntraden Jeugd, Wmo of Participatie & WSW. Deze raden vormen de verbinding tussen inwoners en onze gemeente.

Lees verder
02 maart 2021 |

Maandag 1 maart hebben wethouder Hilda Mulder, Leoni Pleiter en Yvonne Hooijer het eerste preventiemenu basisonderwijs overhandigd aan de directrice Karin Hartman van basisschool De Klimtoren in Drogteropslagen.

Lees verder
01 maart 2021 |

In opdracht van het college van burgemeester en wethouders gaat Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde starten met het aanbrengen en/of vervangen van grasstenen in wegbermen in gemeente De Wolden.

Lees verder
25 februari 2021 |

Op maandag 8 maart wordt in De Wolden huis-aan-huis textiel ingezameld door Sympany. Behalve in Ansen en Veeningen. In Ansen en Veeningen wordt het textiel ingezameld door de verenigingen voor Dorpsbelangen. Zij ontvangen daarvoor een vergoeding.

Lees verder
25 februari 2021 |

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (SWO) is voornemens om een nieuwe raamovereenkomst af te sluiten op het gebied van kantoorinrichting. De ingangsdatum van deze raamovereenkomst is 1 juni 2021 en heeft een looptijd van vijf jaar.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl