Sportaanbod

In gemeente De Wolden is een divers sportaanbod en zijn er activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Kleuters, kinderen en jongeren

Op www.actiefnaschooltijd.nl vindt u alle naschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren in De Wolden. Kinderen en ouders/verzorgers kunnen een profiel aanmaken en zich aanmelden voor activiteiten. De activiteiten vallen onder 4 verschillende thema's: sportief, lifestyle, ontspanning en creatief. 

Idee voor activiteit

Heeft uw kind een leuk idee voor 1 of meerdere activiteiten? Neem dan contact op met Stichting Welzijn De Wolden: 0528 - 378686. Zij kunnen helpen met het opzetten van de activiteit. Wilt u als organisatie, bedrijf of vereniging een activiteit plaatsen? Dan kunt u een organisatiepagina maken op actiefnaschooltijd.nl

Senioren

Als men ouder wordt, sport men vaak minder bij sportverenigingen. Gemeente De Wolden vindt dat senioren genoeg keuze moeten hebben uit een voor hen passend sport- en beweegaanbod. In de gemeente is er een extra sportfunctionaris om een speciaal sportaanbod te organiseren voor senioren. Bekijk de brochure voor senioren (pdf - 680,3 KB).

Op de hoogte blijven

Voor alle sportactiviteiten volg De Wolden Sport op Twitter: @dewoldensport of Facebook: facebook.com/dewoldensport. U kunt zich ook aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief van De Wolden Sport of Seniorensport. 

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht