Hebt u een afspraak in het gemeentehuis? Dan graag een mondkapje op. U kunt alleen langskomen op afspraak.

Sportaanbod

In gemeente De Wolden is een divers sportaanbod en zijn er activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Kleuters, kinderen en jongeren

Op www.actiefnaschooltijd.nl vindt u alle naschoolse activiteiten voor kinderen en jongeren in De Wolden. Kinderen en ouders/verzorgers kunnen een profiel aanmaken en zich aanmelden voor activiteiten. De activiteiten vallen onder 4 verschillende thema's: sportief, lifestyle, ontspanning en creatief. 

Idee voor activiteit

Heeft uw kind een leuk idee voor 1 of meerdere activiteiten? Neem dan contact op met Stichting Welzijn De Wolden: 0528 - 378686. Zij kunnen helpen met het opzetten van de activiteit. Wilt u als organisatie, bedrijf of vereniging een activiteit plaatsen? Dan kunt u een organisatiepagina maken op actiefnaschooltijd.nl

Senioren

Als men ouder wordt, sport men vaak minder bij sportverenigingen. Gemeente De Wolden vindt dat senioren genoeg keuze moeten hebben uit een voor hen passend sport- en beweegaanbod. In de gemeente is er een extra sportfunctionaris om een speciaal sportaanbod te organiseren voor senioren. Bekijk de brochure voor senioren (pdf - 1,0 MB).

Social media

Wil jij op de hoogte blijven van alle sportactiviteiten? Volg dan De Wolden Sport op Twitter: @dewoldensport of Facebook: facebook.com/dewoldensport.

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl