Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden

​Wilt u een project starten in De Wolden die de leefomgeving verbetert? Met de subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden helpt de gemeenteraad u financieel met het opzetten van het project. U kunt met de subsidie maximaal 50% van uw budget voor het project krijgen en maximaal €100.000. Uw project moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. 

Aanvraag

U stuurt een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier Initiatiefrijk De Wolden (odt - 0,0 MB)  naar gemeente De Wolden. Als bijlage stuurt u een begroting mee. U kunt hiervoor het begrotingsformat Initiatiefrijk De Wolden (ods - 0,0 MB)  gebruiken. Is uw project afgelopen? Dan verstuurt u binnen 8 weken het verantwoordingsformulier Initiatiefrijk De Wolden (odt - 0,0 MB)  samen met de begroting. De formulieren en begrotingen stuurt u naar gemeente@dewolden.nl met als onderwerp 'Aanvraag subsidie Initiatiefrijk De Wolden'. U kunt de formulieren ook per post versturen naar: 

Gemeente De Wolden
T.a.v. mevrouw R. Muller
Postbus 20
7920 AA Zuidwolde

Behandeling aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders beoordeelt uw aanvraag. U kunt uw aanvraag het hele jaar door opsturen. Maar er zijn 4 rondes waarin de aanvragen worden beoordeeld. De deadlines voor deze rondes zijn: 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november. Als u voor een deadline uw aanvraag indient, dan behandelt het college uw aanvraag binnen 8 weken na die datum. 

Meer informatie

U vindt meer informatie en voorbeelden in de boeken Initiatiefrijk De Wolden. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Riet Muller: gemeente@dewolden.nl of 14 0528.

Contact met de gemeente

U bent op afspraak welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl