Subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden

​Wilt u een project starten in De Wolden die de leefomgeving verbetert? Met de subsidieregeling Initiatiefrijk De Wolden helpt de gemeenteraad u financieel met het opzetten van het project. U kunt met de subsidie maximaal 50% van uw budget voor het project krijgen en maximaal €100.000. Uw project moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. 

Aanvraag

U stuurt een ingevuld en ondertekend aanvraagformulier Initiatiefrijk De Wolden (pdf - 139,7 KB) naar gemeente De Wolden. Als bijlage stuurt u een begroting mee. U kunt hiervoor het begrotingsformat Initiatiefrijk De Wolden (ods - 6,3 KB) gebruiken. Is uw project afgelopen? Dan verstuurt u binnen 8 weken het verantwoordingsformulier Initiatiefrijk De Wolden (pdf - 117,0 KB) samen met de begroting. De formulieren en begrotingen stuurt u naar gemeente@dewolden.nl met als onderwerp 'Aanvraag subsidie Initiatiefrijk De Wolden'. U kunt de formulieren ook per post versturen naar: 

Gemeente De Wolden
T.a.v. mevrouw S. Lammers-van Maanen
Postbus 20
7920 AA Zuidwolde

Behandeling aanvraag

Het college van burgemeester en wethouders beoordeelt uw aanvraag. U kunt uw aanvraag het hele jaar door opsturen. Maar er zijn 4 rondes waarin de aanvragen worden beoordeeld. De deadlines voor deze rondes zijn: 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 november. Als u voor een deadline uw aanvraag indient, dan behandelt het college uw aanvraag binnen 8 weken na die datum. 

Meer informatie

U vindt meer informatie en voorbeelden in de boeken Initiatiefrijk De Wolden en in de subsidieregeling. Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Suzanne Lammers-van Maanen: gemeente@dewolden.nl of 14 0528.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 16:00 uur Morgenavond van 18:00 tot 20:00 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht