Toegankelijkheid

Gemeente De Wolden geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van de gemeente De Wolden gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.

Toegankelijkheidsverklaring

Gemeente De Wolden streeft ernaar om de online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Deze website www.dewolden.nl is nog niet helemaal toegankelijk. We hebben de eerste maatregelen genomen en er is een toegankelijkheidsonderzoek uitgevoerd. Bij veranderingen passen wij deze pagina aan. 

Wij werken continu aan het verbeteren van de digitale toegankelijkheid. De webredactie toetst content voor publicatie op toegankelijkheid en voert ook periodieke controles uit. Onze redacteuren hebben meerdere trainingen toegankelijke webcontent gevolgd. 

Bekijk de volledige toegankelijkheidsverklaring dewolden.nl

[laatst bijgewerkt: 27-10-2021]

Toegankelijkheidslabel

Het toegankelijkheidslabel van www.dewolden.nl. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Problemen met toegankelijkheid

Ervaart u, ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen, een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Laat het ons dan weten. Geef uw melding door aan gemeente De Wolden: gemeente@dewolden.nl. Vermeld in ieder geval het probleem dat u ervaart en de link naar de pagina waar het probleem zich voordoet.

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht