Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Buurtteam

Maakt u zich zorgen over een buurtbewoner? Is er overlast in uw wijk? Of heeft u een vraag of probleem waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u terecht bij ons buurtteam. Hierin werken onder andere wijkagenten, buurtwerkers, wijkbeheerders, bewonersconsulenten van de woningcorporatie en de geestelijke gezondheidszorg samen.

Bel met het buurtteam: 0528 – 37 86 86

Mail het buurtteam: buurtteam@dewolden.nl

Hoe werkt het

Het buurtteam neemt binnen 1 werkdag contact met u op. Samen bekijken we hoe we het probleem aanpakken en welke organisaties of hulpverleners kunnen helpen.

Over het buurtteam

De Wolden beschikt over  Buurtteam Noord en Buurtteam Zuid. De scheidingslijn is de A28. In elk team is een wijkbeheerder aangesteld.

Contactgegevens wijkbeheerders:

Rob Feijen is aanspreekpunt voor de dorpen ten noorden van rijksweg A28 (Ruinerwold, Oosteinde, Echten, Ruinen, Ansen, Koekange en Koekangerveld) 

Rob Feijen: r.feijen@dewoldenhoogeveen.nl, tel: 06-12740664.

Natascha Koestal is aanspreekpunt voor de dorpen ten zuiden van rijksweg A28. (de Wijk, Fort, Veeningen, Zuidwolde, Linde, Alteveer- Kerkenveld en Drogteropslagen)

Natascha Koestal: n.koestal@dewoldenhoogeveen.nl, tel: 06-57310113.

U vindt het buurtteam ook op:

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl