Nieuwsoverzicht

15 juni 2022 |

De gemeenten Midden-Drenthe en De Wolden bieden samen 150 asielzoekers uit het aanmeldcentrum in Ter Apel, tijdelijk opvang in sportgebouwen. In Midden-Drenthe krijgen maximaal 100 asielzoekers onderdak in sporthal de Borkerkoel in Westerbork.

Lees verder Over De Wolden en Midden-Drenthe bieden noodopvang voor asielzoekers
09 juni 2022 |

Op 31 mei is door Gemeente De Wolden, Hesco Bouw en Niemeijer Installatietechniek B.V. de overeenkomst voor het bouwen van het Huus veur Sport & Cultuur ondertekend.

Lees verder Over Huus veur Sport & Cultuur weer een stap verder
18 maart 2022 |

Gemeente De Wolden gaat Oekraïense vluchtelingen opvangen in een woonboerderij in Drogteropslagen (15 personen) en groepsaccommodatie de Moréne in Koekange (8 personen). Daarnaast zijn er tientallen plaatsen beschikbaar op vakantiepark de Westerbergen in Echten als dat nodig is, om de vluchtelingen een veilige en compleet ingerichte opvang te bieden. Deze…

Lees verder Over Opvang voor Oekraïense vluchtelingen in De Wolden
15 maart 2022 |

‘De aangeboden hulp voor Oekraïne in gemeente De Wolden is hartverwarmend’, zegt burgemeester Inge Nieuwenhuizen. ‘Wij zullen de vluchtelingen veiligheid en onderdak bieden zo lang dat nodig is en gaan samen met de heren Haitsma, Koops en Vrijhof zorgen dat de mensen uit Oekraïne mede geholpen worden door de vrijwilligers uit de gemeente’.

Lees verder Over Gemeente blij met coördinatie van hulp aan Oekraïne
04 maart 2022 |

De grove aantasting van de internationale rechtsorde in Oekraïne raakt ons allemaal. Het is een aanval op vrijheid, democratie en mensenrechten in de wereld.

Lees verder Over Oorlog in Oekraïne; wat doet de gemeente en wat kunt u doen?
02 maart 2022 |

In opdracht van het college van B&W is Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op 1 maart begonnen met het herstraten van een aantal wegen in De Wolden.

Lees verder Over Herstraten wegen in De Wolden
18 november 2021 |

In heel het land is er een grote behoefte aan extra woningen. Zo ook in onze regio. Gemeente De Wolden zet de komende jaren in op een versnelling van de woningbouw. Om dit te bewerkstelligen wordt er ingezet op het verkorten van de doorlooptijd van aanvragen en plannen die met een verkorte procedure vergunt kunnen worden.

Lees verder Over De Wolden zet in op versnelde woningbouw

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 16:00 uur Vanavond van 18:00 tot 20:00 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht