U kunt op het gemeentehuis alleen langskomen op afspraak

Nieuwsoverzicht

30 december 2020 |

In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde in januari 2021 met rioleringswerkzaamheden op drie locaties in De Wolden. Hierbij worden bestaande vuilwaterriolen vervangen en zullen nieuwe hemelwaterriolen worden aangelegd. Het aanwezige straatwerk zal na de rioleringswerkzaamheden in noodbestrating worden teruggebracht. Hierna…

Lees verder
17 december 2020 |

Zeven projecten krijgen subsidie vanuit de regeling “Initiatiefrijk De Wolden 2019-2021”. In totaal ontvangen zij € 132.662,-. Met het fonds Initiatiefrijk De Wolden ondersteunt de gemeenteraad van De Wolden projecten van inwoners die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in de gemeente.

Lees verder
16 december 2020 |

Duurt het soms lang voordat je huis goed warm is, of worden sommige kamers langzamer warm? Dan kan waterzijdig inregelen van je CV-installatie een groot verschil maken, omdat je huis sneller en gelijkmatiger verwarmd wordt.

Lees verder
12 september 2020 |

De Wolden heeft dit jaar een alternatieve Open Monumentendag. Dit weekend zijn er geen gebouwen opengesteld. In plaats daarvan is er gewerkt aan een digitale versie van Open Monumentendag in De Wolden.

Lees verder
04 september 2020 |

Het college stelt de gemeenteraad voor een nieuw multifunctioneel centrum in Zuidwolde te bouwen. De gemeenteraad heeft het college in 2017 gevraagd te onderzoeken of een multifunctionele accommodatie in Zuidwolde gerealiseerd kan worden.

Lees verder
04 september 2020 |

Begin maart gooide 'corona' roet in het eten maar vandaag was het zover; de Giant MTB Track in Ruinen werd officieel geopend in aanwezigheid van B&W De Wolden en Provincie Drenthe. Deze prachtige MTB track ligt in de bossen tussen Echten en Ruinen en is een pareltje voor fietsers. “Je moet hem zelf eens fietsen om te ervaren hoe mooi het is”; zei…

Lees verder
05 augustus 2020 |

In april 2013 heeft de gemeenteraad besloten over te gaan tot het sluiten en ruimen van vakken op de begraafplaatsen.

Lees verder
08 juli 2020 |

Sinds de aangekondigde versoepelingen van de corona-maatregelen door het kabinet, zijn er weer mogelijkheden voor evenementen in onze gemeente, mits deze corona-proof kunnen worden georganiseerd. Grote tentfeesten zijn vooralsnog niet toegestaan.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag bereikbaar van 08:30 tot 13:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend van 08:30 tot 13:30 uur Morgen gesloten

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl