Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Nieuwsoverzicht

20 maart 2020 |

De 12 Drentse burgemeesters hebben vrijdagmiddag 20 maart de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, aangescherpt en aangevuld. Het Regionaal Beleids Team (RBT) dat sinds 13 maart onder voorzitterschap van Marco Out opereert, heeft besloten dat aanvullingen nodig zijn.

Lees verder
20 maart 2020 |

In fase I van het Bospark Ekelenberg zijn de eerste woningen inmiddels bewoond en er wordt volop gebouwd. Eigenaar van de voormalige camping Ekeleberg, Hans Haar, is alweer volop bezig met uitbreiding van de wijk.

Lees verder
18 maart 2020 |

De landelijke maatregelen om het coronavirus te bestrijden, raken veel ondernemers en ZZP-ers. Er zijn regelingen om u te helpen.

Lees verder
18 maart 2020 |

We hebben te maken met een uitzonderlijke situatie. Hierdoor moeten we onder andere wat meer omkijken naar onze naasten. Krijgen zij te maken met eenzaamheid of hebben ze bijvoorbeeld ondersteuning nodig voor praktische zaken, zoals boodschappen doen.

Lees verder
17 maart 2020 |

De dienstverlening van gemeente De Wolden gaat tijdens de coronacrisis gewoon door, alleen in aangepaste vorm.

Lees verder
17 maart 2020 |

Gisteravond sprak Minister-President Rutte Nederland toe. Het is duidelijk dat de aanpak van het coronavirus veel van ons vraagt, ook in Drenthe.

Lees verder
11 maart 2020 |

Wat is er nu mooier dan de straat waarin je woont of het pad waarover je graag wandelt, schoon te houden?

Lees verder
10 maart 2020 |

De Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen is voornemens om nieuwe raamovereenkomsten af te sluiten voor de inhuur van uitzendkrachten. De ingangsdatum van de nieuwe overeenkomsten is 1 juni 2020. Het betreft voornamelijk de inhuur van administratieve functies.

 

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent op afspraak welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl