Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De milieustraat is open zonder afspraak, wel gelden aanvullende maatregelen. Op het gemeentehuis kunt u alleen langskomen op afspraak.

Nieuwsoverzicht

22 april 2020 |

Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

Lees verder
15 april 2020 |

De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is een van de maatregelen van het kabinet om ondernemers te ondersteunen tijdens de corona uitbraak. De regeling is voor zelfstandig ondernemers, waaronder zzp’ers. Het voorziet in een aanvullende uitkering voor levensonderhoud als het inkomen door de…

Lees verder
15 april 2020 |

Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

Lees verder
09 april 2020 |

Coronavirus: hoe slaat De Wolden zich erdoorheen?

Lees verder
03 april 2020 |

We zitten momenteel in een rare tijd. Velen van ons moeten thuis werken en tegelijkertijd hebben de kinderen thuis les. Dat is een lastige combinatie. Zowel voor ouders als voor kinderen. Er komen misschien nu wel situaties voor waar u of jij wel wat hulp bij kan gebruiken. Dan is het fijn als je weet waar je terecht kunt.

Lees verder
31 maart 2020 |

De Drentse gemeenten hebben samen een pakket van 10 maatregelen samengesteld om ondernemers te ondersteunen die in de problemen komen door corona. Alle gemeenten passen deze maatregelen toe. Ondernemers kunnen op de website van hun gemeente terecht voor informatie over de maatregelen.

Lees verder
31 maart 2020 |

In deze bijzondere tijden gebeuren er ook mooie dingen. Mensen helpen elkaar waar mogelijk en staan voor elkaar klaar. Om mensen in nood direct te kunnen helpen stelt de Voedselbank Hoogeveen noodpakketten beschikbaar voor inwoners uit Hoogeveen en De Wolden die dat nodig hebben.

Lees verder
30 maart 2020 |

Zorgbelang Drenthe heeft sinds vorige week woensdag 25 maart een meldpunt, waar inwoners hun zorgen kunnen uiten over ervaren knelpunten in de zorg. Ook kunnen inwoners het meldpunt gebruiken om mooie initiatieven in de zorg die zijn voortgekomen uit de coronacrisis te melden.

Lees verder

Contact met de gemeente

Door de maatregelen vanwege het coronavirus kunnen wij u helaas alleen op afspraak op het gemeentehuis ontvangen. 

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl