Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze dienstverlening gaat door in aangepaste vorm.

Nieuwsoverzicht

09 maart 2020 |

In opdracht van het college van B&W is Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde gestart met het aanbrengen en/of vervangen van grasstenen in wegbermen in gemeente De Wolden.

Lees verder
27 februari 2020 |

U hebt thuis een zwarte container met een oranje deksel; de PMD container. Maar wat is nou eigenlijk PMD? PMD gaat om verpakkingen uit het huishouden. Vooral verpakkingen uit keukens en badkamer kunt u eigenlijk altijd in deze container aanbieden

Lees verder
26 februari 2020 |

Er zijn bureaus en makelaars die zich opwerpen als belangenbehartiger voor de inwoner om namens hen een bezwaarschrift in te dienen tegen een Waardering Onroerende Zaken -beschikking (WOZ). Diverse argumenten worden aangehaald om hen kosteloos - no cure no pay - in te schakelen voor het indienen van een bezwaarschrift.

Lees verder
20 februari 2020 |

De komende weken gaat het bedrijf Cyclomedia uit Zaltbommel in onze gemeente 360 graden panoramafoto’s maken. Hiervoor rijden speciaal uitgeruste voertuigen over alle openbare wegen. In bepaalde gevallen is het noodzakelijk dat over voet- en fietspaden wordt gereden. De gemeente heeft hiervoor ontheffing verleend.

Lees verder
18 februari 2020 |

Op 14 februari jl. heeft de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (hierna: SWO), mede namens gemeente De Wolden en gemeente Hoogeveen, een Europese aanbesteding gepubliceerd.

Lees verder
17 oktober 2019 |

De politie Noord-Nederland heeft vanavond bekend gemaakt een tweede verdachte te…

Lees verder
15 oktober 2019 |

Het statement van burgemeester Roger de Groot tijdens het persmoment over de situatie in Ruinerwold.

Lees verder

Contact met de gemeente

U bent op afspraak welkom in het gemeentehuis in De Wolden.

Vandaag gesloten

Openingstijden

Vandaag gesloten Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl