Nieuwsoverzicht

06 februari 2024|

De afgelopen periode is een aanbestedingsprocedure doorlopen voor levering van de Wmo-hulpmiddelen. Medipoint heeft deze aanbesteding gewonnen en dus zullen zij vanaf 1 april 2024 de levering, onderhoud en reparatie van Wmo-hulpmiddelen gaan uitvoeren.

Lees verderOver Per 1 april 2024 nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen
22 januari 2024|

De organisatie “TABOER” vraagt aandacht voor de mentale gezondheid van boeren en tuinders. Agrarische ondernemers ervaren steeds meer druk, zowel vanuit de overheid als vanuit de maatschappij.

Lees verderOver TABOER, een luisterend oor voor boeren en tuinders
21 december 2023|

Gemeente De Wolden gaat twee projecten op het gebied van toekomstgerichte landbouw ondersteunen met een subsidie uit het Transitiefonds Toekomstgerichte Landbouw. Er wordt in totaal € 79.900 toegekend aan twee projecten die de overgang naar een duurzamere landbouw bevorderen: het project Kopros voor natuurlijke mestvertering en het project Regeneratieve…

Lees verderOver De Wolden stimuleert toekomstgerichte landbouw opnieuw met subsidies
05 september 2023|

Bij het vervangen van de GFT-containers in De Wolden bleek afgelopen voorjaar dat de nieuwe container veel problemen gaf. Vervelend voor de inwoners. Daarom heeft de gemeente de probleem-containers zo snel mogelijk uitgedeukt of vervangen. Dat doet de gemeente nog steeds. Inmiddels is het aantal beschadigde GFT-containers de 400 gepasseerd.

Lees verderOver De Wolden zet juridische stappen inzake GFT-containers
03 augustus 2023|

Op 25 juli 2023 heeft het college van De Wolden de subsidieregeling ‘Verledden buitensportvelden 2023-2024’ vastgesteld. Net als in eerdere jaren kunnen sportverenigingen subsidie aanvragen om oude verlichting op de buitensportvelden te vervangen door ledverlichting.

Lees verderOver Subsidie ledverlichting buitensportvelden weer open

Contact met de gemeente

Maak online een afspraak voordat u langskomt op het gemeentehuis. Of bel met de gemeente.

Vandaag bereikbaar tot 16:30 uur

Openingstijden

Vandaag geopend tot 13:30 uur Morgen van 08:30 tot 13:30 uur

Bezoekadres

Raadhuisstraat 2

7921 GD Zuidwolde

Postadres

Postbus 20

7920 AA Zuidwolde

gemeente@dewolden.nl

Verstuur een veilig bericht